Не е нужно хранителните режими за сваляне на тегло да бъдат прекалено сложни!

Добавена на 03 Август 2011 | Категория: Статии | Добави в любими

Просто трябва да подбирате разумно храната си!Не ни разбирайте погрешно, намаляването на излишните килограми определено е голямо предизвикателство (много добре го знаем, повярвайте ни). Просто казваме, че ако имате подходящата информация, то отслабването не е толкова трудно, колкото изглежда.

В случай, че премахнете всички преработени храни от диетата си и ги замените с естествени храни, които са богати на хранителни вещества, то ще свалите излишните килограми и ще подобрите здравето си за отрицателно време.

Пресни плодове и зеленчуци


Добавянето на най-различни пресни плодове и зеленчуци към всекидневния ви хранителен режим ще ви позволи да получавате витамините и минералите, които са необходими за всички основни функции на организма. Например, калцият помага за укрепването на костите. Витамин Ц подпомага имунната система. Витамините от Б групата намаляват стреса и риска от сърдечно-съдови болести. Витамин А помага за по-добро зрение и кожа.

Плодовете и зеленчуците са богат източник на комплексни въглехидрати и фибри. Въглехидратите са от жизненоважно значение, тъй като представляват енергийното гориво за тялото. Фибрите регулират храносмилателната система и помагат да се чувстваме сити за по-дълго време. А колкото по-дълъг период не усещаме глад, толкова по-малко се храним ненужно, което неминуемо води до намаляване на теглото.

Органични яйца, пилешко месо и бобови растения


Когато направите гореспоменатите част от постоянния си хранителен режим, ще доставите на тялото си протеина, от който има нужда за оптимална функция. Протеинът с право е наричан основен градивен елемент на тялото. Това хранително вещество се среща почти навсякъде в тялото. Без него ще изпитвате честа умора, язви по кожата, нарушения на съня, слабост и увреждане на органи.

Недостигът на протеин може да доведе до депресия, тревожност и други психични проблеми. Ако го добавите към хранителния си режим, ще бъдете по-малко склонни към преяждане, защото той помага за контролиране на апетита.

Чисто месо, риба и сурови ядки


Добавянето на чисто месо към вашия хранителен режим ще ви осигури желязото, от което имате нужда, за да развиете хемоглобина и да доставите кислород до клетките в тялото. Ако не получавате достатъчно желязо с храната, шансовете да развиете анемия се увеличават. Симптомите на анемията включват умора, проблеми с температурата, главоболие, виене на свят и отпадналост.

Значението на мазнините в диетата по принцип се подценява от повечето хора. Ако избягвате здравословните мазнини, то правите на тялото си лоша услуга. Тези здравословни мазнини развиват мозъка, доставят енергия на тялото, помагат при производството на хормони и подобряват здравето на вътрешните органи.

Мазнините също така дават възможност на тялото да използва витамините по-ефективно. Трябва да направите рибата и суровите ядки неизменна част от хранителния си режим, за да се почувствате много по-добре физически и психически.

Когато се отървете от преработените храни и ги замените с нашите предложения, изброени по-горе, ще премахнете нежеланите килограми без проблеми и излишни лишения. Разбира се, няма да се стопите за една нощ, но с времето прогресът ще е видим. Имайте предвид, че никоя хранителна програма не е оптимална, ако не включите физически упражнения към всекидневието си.
Коментари

  • Anonimus
    A some time ago, I received a copy of theDesigner Replica Handbagsreview, but I think I should wait a couple of days,waiting for the results . This is a good idea, because now we have two copies of the bags to compare. TheReplica Gucci Handbags is not perfect, but they are pretty nice.I 'is not always optimistic when it comes to some of the designerChanel Bagssites. That's why I carefully check all policies and information to ensure that even the

    worst case, I can still get my money back. But it is not the case this time.sunglassesandhandbagsfromjiyouarts201320705
    05 Юли в 06:41
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...