Бавна комбинация, за бърз ефект!

Добавена на 17 Септември 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
С тази статия ще Ви помогнем да "подсилите" нощното възстановяване на мускулатурата, което ще доведе до гарантирани, положителни резултати в покачването на чиста мускулна маса и най-вече, ще предотврати разпадането на вече изградената с много труд мускулатура!
Комбинацията, която ще Ви предложим е само от две хранителни добавки и то много добре познати и масово използвани от трениращи и не трениращи, но много рядко комбинирани една с друга. Ето затова, ние Ви приканваме да обедините тези две хранителни добавки, за да получите уникален резултат!Казеин

Едно от най- големите предимства на казеина е фактът, че хората го усвояват много бавно. Някои видове казеин стабилно доставят аминокиселини към мускулите в продължение на 7 часа, което помага за предотвратяването на разграждането на мускулната тъкан по време на сън или между храненията.

Ленено масло

Като добър източник на незаменими мастни киселини, лененото масло предлага много ползи за здравето, включително повишаване на мускулния растеж, добро възстановяване и загуба на мазнини. То забавя още повече усвояването на казеиновия протеин, когато се консумира преди лягане.Комбинирайте ги по следния начин

Консумирайте 2-3 супени лъжици ленено масло заедно с казеина или 15-30 минути преди да изпиете шейка (20-40 грама казеинов протеин, смесен с вода или нискомаслено мляко), точно преди лягане.

Протеинов шейк, който съдържа казеин (за предпочитане мицеларен) снабдява мускулите с много важни аминокиселини за през цялата нощ.

Лененото масло, консумирано заедно с него или 15-30 минути преди това, удължава устойчивия темп на доставяне на аминокиселини дори още повече, което е страхотно за бодибилдърите.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...