Бързо, лесно и вкусно - заместител на хранене за шампиони!

Добавена на 19 Юли 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Всеки един от нас, който води активен начин на живот, ще се съгласи, че качественото храненето е едно от най – трудно постижимите неща в днешния забързан живот.

Повечето от нас са чести посетители на кухнята за бързо хранене, която е меко казано несъвместима с желанието за атлетично тяло и здравословен начин на живот!Точно заради това в тази статия ще ви запознаем с един перфектен продукт, с който може да заместите 1 или повече хранения пълноценно. Представете си, че можете да избегнете мазната баничка сутрин, от която цял ден имате киселини , с един страхотен шейк с всевъзможни вкусове, който ще е здравословен и ще ви държи сит до следващото хранене!

Това е възможно чрез така наречените протеинови матрици, по – конкретно в тази статия ще ви разкажем за бижуто на PURE NUTRITION - PROTEIN COMPLEX!

Протеиновата матрица на PN представлява смес от шест първокачествени източника на протеин : суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, Суроватъчен протеин хидролизат , Млечен протеин , Мицеларен Казеинат, Яйчен албумин .Този микс от внимателно подбрани протеини може да зареди организма с необходимите нутриенти и да те държи сит с часове. Освен протеин има и 5.5 грама въглехидрати в дозата от 30 грама, които са отговорни за източника на енергия в организма. Продуктът се произвежда в Германия и точно заради това може да използваме израза: Гарантирано немско качество.Хубавото на Protein complex е , че може да се употребява и не само като заместител на хране! Protein Complex съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде също преди и след тренировка. Веднага след прием на Protein Complex, суроватъчният протеинов микс започва да възстановяава мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини млечен,казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.Този здравословен коктейл от различни протеини се предлага в няколко страхотни вкуса: Банан, бисквита с крем, ванилов сладолед, двоен шоколад и ягода. Всеки един от тях е направен, така че да задоволи и най – претенциозният потребител. В състава си PN използват само най – утвърдените и качествени в хранителната промишленост овкусители.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...