Carbo Stop Pro Series!

Добавена на 20 Февруари 2018 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Cvetita Herbal не случайно са лидери в натуралните добавки!

Добрият билков продукт винаги е по – добър от химикалите, които се съдържат в всички така наречени HARD CORE продукти. Правилното използване на точната активна съставка, извлечена от правилното растение, може да донесе куп позитиви и да насочи организма към цялостното му подобряване.

Проблемът идва в това, че всички ние предпочитаме продуктите, които ползваме да съдържат купища съставки, които дори не сме чували. В повечето случай ефектът идва само от 1 или 2 активни съставки, която в повечето случаи е най – познатата за нас!
Cvetita залага точно на тези съставки, избягва да пълни блендове с ненужни пълнители и слага само и единствено доказали такива.

Carbo Stop Pro Series е точно такъв продукт, на пръв поглед има само канела, но в тази статия ще ви запознаем с ДОКАЗАНИТЕ позитиви от нея!

➡ Естествен пребиотик

➡ Подпомага храносмилането

➡ Понижава нивата на кръвна захар

➡ Поддържа здравословни нива на добри бактерии в организма

➡ Има силно противовъзпалително действие

➡ Понижава апетита

Канелата понижава концентрацията на глюкоза в кръвта и усилва инсулиновата чувствителност. В прекомерно пълни индивиди и такива с нормално тегло канелата е ефективна също за поддържане на умерени нива на поспрандиалния глюкозен отговор (или количеството захар в кръвта след хранене).

Чрез участието си в регулирането на покачването на кръвната захар канелата може да има благоприятен ефект върху глада и понижаването на теглото. Нутриционистът Тара Остров, регистриран диетолог и с научна магистърска степен, от Колубийския университет обяви във вестник „The Express Tribune“ :

„ Канелата наистина е новата храна за отслабване. Учените вече признават канелата за помощта й в намаляването на концентрацията на кръвната захар и подобряването на инсулиновата чувствителност. Когато по-малко захар се превръща в мастни депа, това се превръща в помощ за тялото Ви, когато искате да отслабнете“

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...