Да се справим с акнето!

Добавена на 10 Януари 2018 | Категория: Статии | Добави в любими

За някои хора пъпките по лицето са истински кошмар. Няма начин да се отървеш от тях. Известният английски културист и блогър Търнър разказа как може да се справите.

23-годишният Брайън Търнър стана не само звездата на Instagram, но и популярен човек сред хората, които имат проблемна кожа. Особено след като той каза на всички абонати за нова уникална рецепта, която ще ви помогне да се отървете от акнето.

Акнето го преследва през целия му живот. В продължение на много години той страда от този проблем. Когато започва да приема специални спортни храни и фармацевтични добавки, лицето му се покрива цялото с акне, което се развива в резултат на повишен тестостерон в организма.

Брайън опитал всичко! Той използвал специални гелове и кремове, кръвопреливания, парни бани, екскурзии с козметични цели, но нищо не помогнало. Въпреки това, с промяната в диетата си накрая се сдобил с дългоочакваната чиста и красива кожа.

Така че, Брайън спрял да яде млечни и месни продукти, започнал да яде повече зеленчуци и плодове, да пие повече вода. След известно време нещата започнали да се подобряват.

"Ако страдате от тежко акне, отхвърлете всички млечни продукти, наблегнете на водата, както и зеленчуците", пише Брайън. "Ако следвате това правило, ви гарантирам, че за кратко време ще забележите положителни промени в кожата си. Да следваш този режим не е много приятно отначало, но ще свикнете с него. И чистата кожа е най-мощната и приятна мотивация ", разказва Брайън Търнър

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...