Дуейн Джонсън – СКАЛАТА!

Добавена на 01 Септември 2016 | Категория: Статии | Добави в любими


Нека проследим малко интерсният живот на една легенда в киното и кеча!

Началото на кариерата му в кеча не е случайна. Дуейн Джонсън е роден на 2 май 1972 г. в Маями. Израства в Бетълхем, Пенсилвания. Дядо му , Питър Майвия, е бил кечист. От 1982 до 1988, след смъртта на дядо му, баба му става ръководител на кеч компания. Баща му Роки Джонсън е бивш шампион по двойки в WWF. Скалата последвал приема на семейстовто си. В началото на кеч кариерата си Дуейн Дъглас Джонсън се бори, като Роки Майвия (Rocky Maivia), комбинирайки имената на баща си и дядо си.Дуейн Джонсън става известен, докато е кечист на Световната федерация по кеч в периода 1996-2004 г, където бързо прави кариера. Две години след започването си Джонсън става световен шампион на федерацията и един от най-известните кечисти. След 2001 година той съсредоточава своите усилия в актьорството, въпреки че продължава да прави откъслечни появявания в кеча с рекламна цел.

Сега ще ви споделим някой неща, които най – вероятно не знаете за СКАЛАТА!

Ако си мислите, че голям мъжага като Скалата няма никакви страхове, ще трябва да ви разочароваме . Джонсън има така наречената арахнофобия или казано по – простичко- страх от паяци.

Ето и един факт за неговото потекло. Скалата е наполовина афроамериканец и половината самоанец. Баща му е афроамериканец, а майка му е самоанка.

Таноа Рийд, братовчеда на Джонсън е негов дубльор в филмите му повече от 13 години. Рийд изглежда почти като Джонсън и дори често е спиран за автографи, защото феновете на Скалата го мислят за него.Ето и един цитат на Скалата, който може да ви заингригува:

„Не мога да отрека, че мисълта да стана губернатор или дори президент е доста примамлива. А и освен това, това ще бъде една възможност да окажа реално влияние върху живота на хората в цял свят. Но има много други неща, които искам да свърша първо.“
С тези думи актьорът и легенда от кеча Дуейн Джонсън обяви в интервю за списание GQ амбициите си за политическа кариера.Ето и като за последно примерното хранене на легендарната канара мускули:

300 гр риба треска,12 цели яйца,2 купички овесена каша, около 200 гр сладки картофи, 4 купички зеленчуци по избор, 300 гр пилешко месо, 6 купички бял ориз,1 с.л. рибено масло,300 гр червено месо на скара (телешко, свинско),120 гр печени картофи,спаначена салата,30 гр млечен протеин
Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...