Хапче за ум!

Добавена на 12 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Сега ще ви представим една от най – полезните хранитлени добавки за студенти и за хора занимаващи се с мисловна дейност!

DMAE е съкращение за диметиламиноетанол. Това е аминокиселина, която се среща в малки количества в мозъка. Основната полз от тази добавка е, че действа като градивен елемент или прекурсор на Холин в тялото.

Холинът има неразделна роля при когнитивните процеси. Холин е нужен за образуването на ацетилхолин (невротрасмитер, предаващ информацията в мозъка и отговорен за памет, познание и стабилно настроение). Той участва в изграждането на клетъчните мембрани и е нужен за образуването и поддържането на миелиновите обвивки на нервите, които предпазват нервните клетки и осигуряват оптимално предаване на нервната информация.DMAE може да се намери в малко на брой хранителни източници като аншоа и сардини, но поради ограничените количества, намиращи се в тези храни, единственият начин за приемане на потентни дози DMAE е използване на този продукт като хранителна добавка.

Защо да преимате ДМАЕ ?

С няколко думи, ДМАЕ ще доведе до подобряване на памет и общата мощност на мозъка.Идеаелен е за по време на сесия или при професия свързана с прекомерна мисловна дейсност.Приемащите ДМАЕ обикновено усещат по лесно възприемане на информация и по бързото и разбиране. Отделно от това съсредоточаването и концентрирането става по-добро и по – бързо.

Тази добавка може да подобри настроението ви и да помогне за лечение на редица заболявания и състояния. Тя се казва, за да помогне за облекчаване на стреса, безпокойство и намаляване на симптомите на депресия.DMAE също така стимулира спортните постижения. Подобрява енергийния метаболизъм в организма като същевременно се стимулира по-бързо време за реакция и по-добра координация на движенията.Накрая, добавката помага да се гарантира, мазнини се транспортират от черния дроб към клетките, където те могат да бъдат изгорени, което може да доведе до резултати, загуба на тегло.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...