Хапвай здравословно и спести време!

Добавена на 14 Септември 2016 | Категория: Хранене | Добави в любими

В тази статия ще обърнем внимание на един уникален за българаския пазар продукт!

Белтъци Герма !

Да научим малко повече за яйцата.

Яйцата са добър избор за всички, които се опитват да покачат мускулна маса или да отслабват. Те са евтина и широкоразпространена храна. Белтъчините съдържат всички есенциални аминокиселини(изолевцин, левцин, валин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, аргинин и хистидин. Първите три от тях – изолевцин, левцин и валин – са особено необходими за строежа на мускулите. Приблизително 35% от мускулатурата е изградена именно от тези аминокиселини.), при това в добро съотношение. От всички източници на белтъчини, яйчният протеин е с най-висока биологична стойност (с две думи, организмът го разгражда най - добре)! Именно това кара всички атлети, спортисти и състезатели да включат в диетата си яйцата като важен белтъчен източник.

Те са подходящи за активно спортуващи лица, хора със здравословен начин на живот и такива, които са на протеинова диета. Или казано направо - за всички, които ценят времето си и предпочитат да го оползотворят в тренировка, а не в чупене и разделяне на белтък от жълтък, тези за които гарантираното качество е приоритет, тези които искат да заплащат само за белтък, а не за цяло яйце.Сега, някой може да попита, защо само белтъци, жълтъците не са ли полезни?

Тук трябва да изтъкнем, че яйчните белтъци са най-бедната на мазнини белтъчна храна. Те просто нямат никакви мазнини. Поради това се усвояват много бързо. Консумирайки само яйчни белтъци, вие получавате качествен протеин без мазнини, който се разпада бързо до аминокиселини и бързо захранва мускулите. Точно това кара много хора да отделят белтъците от яйцата. А в този продукт, това неприятно занимание е свършено вместо вас!Белтъци Герма могат да бъдат намерени в два размера : 1 литър, което се равнява на 32 белтъка и 0.5 литра, което се равнява на 16 белтъка.

➡ НАСРР сертифицирано

➡ Не съдържа холестерол

➡ Срок на годност: 30 дни преди оставянето на бутилката и 2 дни след нейното отваряне

Това е продукт, който е създаден да улеснява и да подпомага хората, които в това забързано ежедневие, са решили да спортуват и да се хранят здравословно.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранене
Ядките, които да включим към хранителния си режим!

Ядките, които да включим към хранителния си режим!

05 Октомври 2018

Заради своето високо съдържание на мазнини, някога ядките са имали репутацията на храни, които трябва да се избягват ако човек е решил да влиза във ф...

Как да консумираме правилно плодове?

Как да консумираме правилно плодове?

25 Юли 2018

Въпреки че здравословното хранене напоследък е много популярно, трябва да се внимава. Така например храни и н...

Кажете СТОП на стареене с Витамин Е

Кажете СТОП на стареене с Витамин Е

24 Юли 2018

Експертите са единодушни, че витамин Е забавя процесите на стареене благодарение на това, че защитава клеткит...

7 мита за храната, която ядем!

7 мита за храната, която ядем!

06 Юни 2018

Мит № 1: Биохраните са по-полезни от другите Биологичното земеделие е например много полезно за почвата. Но ...