MusclePharm публикува съдържанието на два от продуктите от "Arnold Series"

Добавена на 10 Септември 2013 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Нетърпеливостта на феновете във форумите на MusclePharm и Facebook страницата на фирмата най-после дадоха резултат.
Имаме съдържание на два от най-очакваните продуктa от "Arnold Schwarzenegger Series" на MusclePharm, а именно креатиновата и азотно-напомпващата формула !

Какво представляват IRON CRE3 и IRON PUMP?Първото впечатление е, че грамажът на съставките е ясно обозначен, тоест няма Blend, който да маскира количеството. Явно от MusclePharm наистина вярват в свойствата и потентността на Creatine Nitrate, който е единственият вид креатин, участващ във формулата.

Creatine Nitrate е сравнително нова форма на креатина, която бързо набира популярност. Няма много научни изследвания, които да подкрепят свойствата му, освен фактът, че е 10 пъти по-лесно разтворим във водна среда от креатин монохидрат, което безспорно го прави по-потентен и именно по тази причина, доза от 1 грам е напълно достатъчна.

Vitamin C e невероятен природен елемент с есенциално значение за множество процеси в човешкото тяло. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло. Vitamin C има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага при заздравяването на раните и фрактурите, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Vitamin E e мощен антиоксидант и имуностимулатор. Съдейства за образуването на червените кръвни телца. Подобрява снабдяването с кислород на тъканите. Подпомага сърдечната функция и здравето на косата и очите. Защитава мастните киселини в организма. Допринася за оптималното усвояване на витамин А и желязо. Оказва превенция на клетъчните мембрани.

Taurine може да подобри работоспособността на мускулите. Един от ефектите му е стимулиране на изпомпването на кръв към мускулите. Увеличава обема на клетките, играе основна роля в усвояването на мазнините. Ободрява и засилва паметта.

Coconut Water (Кокосова вода) има сходен електролитен баланс като кръвната плазма, което я прави невероятен, натурален заместител на електролитните напитки. Също така спомага за хидратацияте на мускулите.

Какво ни предлага IRON PUMP като алтернатива на добре познатия Assault, който с появата си качи летвата в категорията "предтренировъчни продукти" на съвсем ново равнище.Toзи път от MusclePharm са заложили на висока потентност, подбрана в компактна доза от 6 грама. Този стандарт бе първоначално отвърден от USP Labs - Jack3d, който смая потребителите с малката доза, но висока концентрация на активни съставки с минимално количество пълнители.

Vitamin B6, B12 са критични в образуването на енергията.

L-Arginine Nitrate е поредната нитратна форма, на която MusclePharm залагат в продуктите си. Причината да бъде предпочетен пред познатите форми на Аргинин, е добрата му усвоимост.

L-Glycine е важна аминокиселина, която е най-малка по структура от всички аминокиселини и лесно се вгражда в по-големи верижни структури на протеините. Глицинът е прекурсор на креатин, който се използва за изграждането на ДНК и РНК. Също така поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява за образуване на енергия.

L-Ornitine е нужен за изграждането на имунната система, както и на черният дроб, за да пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. Стимулира отделянето на растежен хормон, което ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Ефектът му се увеличава в комбинация с Аргинин.

Hawthorne Berry (Глог) тонизира кръвната циркулация и значително подпомага вазодилатацията (разширението) на артериите, особено на коронарната артерия, която храни сърцето.

Agmantine често бива наричан "новият Аргинин", ползите са буквално безкрайни и науката непрекъснато намира нови приложения за използването му, не само като продукт за изграждане на маса и мускулно напомпване, но също така за общо здраве и дълголетие.

Beet Root (Червено цвекло) понижава високо кръвно наляганем, премахва от тялото токсините и тежките метали. Прочиства кръвта и забавя процеса на стареене, повишава жизнената дейност на черния дроб.

Choline Bitartrate е съставката, на която са заложили за силване на мисловната дейност, концентрацията и желанието за тренировка.

Tyrosine е аминокиселина, която се е доказала като качествен източник на енергия, фокус и издръжливост. Без треперене или сърцебиене. Използва се от тялото в синтеза на някои важни невроотрансмитери като адреналин и допамин.

Кофеинът е не просто най-популярната съставка на света и не само ще Ви вдигне с желание за тренировка след уморителен ден. Кофеинът също така предлага мускулна издръжливост, притъпяване на мускулната болка и възможност за достигане на по-висок праг на търпимост. Силни стимулантни качества.

Vinpocetine притежава мозъчно-протективно действие и подобрява обменните процеси в мозъка. Подобрява мозъчната микроциркулация и кислородния транспорт към тъканите. Спомага при световъртеж, подобрява зрението и слуха, стимулира мозъчната дейност, подобрява паметта.

Предвид репутацията на MusclePharm, можем единствено да очакваме нетърпеливо официалното представяне на продуктите, защото не бихме се задоволили с нищо по-малко от съвършенство, особено в серията почитаща живата легенда на бодибилдинга - Arnold Schwarzenegger.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...