Нов Cellucor C4? Не един, а цели три!!!

Добавена на 23 Декември 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Само преди седмици, Cellucor разкриха новата и подобрена формула на C4 Extreme, която ще се казва C4 50x и ще се явява по-мощна и осъвременена версия на прочутия предтренировъчен продукт.

Но Cellucor са си подготвили домашното и освен със C4 50x са решили да ни зарадват с цели две нови версии на C4. Засега е ясно, че двата нови варианта ще се казват C4 Mass и C4 Ripped.

Докато C4 50x ще се явява подобрена версия на C4 Extreme и основата му цел е да бъде мощен стимулиращ и напомпващ продукт, който да подобрява качествата по време на тренировка и менталната нагласа, то новите два варианта на C4 изглеждат по-скоро като специализирани продукти.

Засега няма почти никаква информация какви ще са основните съставки, както в C4 50x, така и в C4 Mass и C4 Ripped. Cellucor единствено ни разкриха, че C4 50x ще се отличава с ударна доза кофеин и мозъчния стимулатор птеростилбен.

Доколкото ни е известно от запознати източници, C4 Mass ще е продукт, който ще залага на мощна креатинова матрица, начело с креатин нитрат и ще се отличава като формула без стимуланти. C4 Ripped пък ще използва технологиите от NO3 и ще съчетава мощен напомпващ комплекс.

Най-вероятно ще разберем целите етикети на три продукта само до седмици, а самите продукти ще видим на пазара не по-рано от средата на следващата година. Ще трябва да почакаме, но за сметка на това ще имаме троен избор!!!

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...