Новият "нитратен" Assault се появи на 1-ви Август. Очаква се серията на Арнолд!

Добавена на 02 Август 2013 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Освен обявяването на партньорството с Арнолд Шварцнегер, Musclepharm ни изненадаха и с друго новина, като спазиха официалната дата на пускане на новия Assault.

За първи път, новият Assault беше анализиран в началото на Юли и тогава се съмнявахме в заканите на компанията, че продуктът ще бъде официално пуснат на 1-ви Август. Оказа се, че сме сгрешили. Assault се продава вече свободно на пазара, в разфасовки от 20, 30 и 50 дози.

Опаковката от 30 дози се предлага във всички вкусове на стария Assault, докато тези от 20 и 50 се предлагат само в три вкуса. Отново ще видим старите вкусове като малина с лимонада, грозде, плодов пунш, диня и синя малина, като по-рано предложените зелена ябълка и манго бяха заменени с лимонов лайм и ананас с манго.

Хубавите новини не свършват дотук. Musclepharm обявиха и сътрудничеството си с Арнолд Шварцнегер, който подобно на много други шампиони ще се включи в клуба на хранителните добавки.

Самият Арнолд потвърди, че новата серия от спортни добавки ще се появи на пазара през Септемвери, като този път няма да се съмняваме в обещанията на легендата и Musclepharm.

Серията "Арнолд" не е първата подобна в арсенала на марката. Вече се появиха сериите "MMA Elite" и "Hybrid", като и двете не оставиха особено добри впечатления, за разлика от основните продукти на Musclepharm.

Не сме сигурни какво да очакваме от новите предложения и засега единствено се надяваме новата серия да не разочарова феновете на марката. Очакваме с нетърпение да се запознаем с продуктите и да разберем дали поредният ход на Musclepharm да завладее индустрията ще се увенчае с успех.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети: musclepharm, assault

Коментари

  • Anonimus
    Кога се очаква да пристигне на българския пазар?
    01 Септември в 12:52
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...