Няколко важни съвета за фет-бърнърите!

Добавена на 15 Юли 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Фет-бърнърите могат да бъдат ефективно помощно средство за отслабване, АКО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРАВИЛНО.


Всички сте чували за фет-бърнърите, хапчетата, които могат да стопят мазнините по тялото като кубче лед, нали така? Е, това не е точно така. Фет-бърнърите са хранителна добавка. Те са проектирани със съставки, които наистина могат да ви дадат допълнителен тласък при свалянето на излишните килограми. Но никога не могат да заместят солидната диета и тренировъчния режим.Мислете за тях като за оптика на снайпер, който се цели в мастните клетки. Хранителният режим е оръжието, тежката артилерия, упражненията са патроните, а фет-бърнърите могат да ви помогнат да се прицелите малко по- добре и да премахнете мазнините ефективно. Но фет-бърнърите не работят добре, когато се използват неправилно. Обикновено това е така, защото хората не вземат под внимание следните 5 базови концепции за ефикасно ползване на хранителни добавки за изгаряне на мазнини. Ако го направите, следващия фет-бърнър, в който инвестирате, наистина може да помогне за постигане на целите ви.

1. Добрата диета е 80% от постигането на успех в битката за отслабване

Една от най - големите грешки, която много хора правят, е това да мислят, че могат да постигнат чудеса чрез фет-бърнъра. Те смятат, че хапчетата имат чудотворна сила, която ще ги трансформира за отрицателно време без усилия. Истината е друга. Единственият начин за успех е добър хранителен режим с намалени калории. Това печели 80% от войната с килограмите. Ако може да го направите и сте постоянни, то сте свършили по - голямата част от работата. Останалото са упражнения, време и малко помощ от допълнителна суплементация.

Фет-бърнърите могат само да засилят процеса, но това ще стане, единствено при правилен режим. Те работят по различни начини- увеличават енергията, намаляват апетита, правят така, че мазнините да се ползват като енергия, дори стимулират метаболизма и повишават температурата, така че да горите повече калории през деня. Но ако приемате фет-бърнър, а след това консумирате пица, хамбургер или сладкиши, то скоро няма да видите резултат.

2. Големите очаквания могат да ви пречупят

Имайте реалистични очаквания. Някои хора вярват, че ако ползват фет-бърнър, ще стопят излишните килограми за няколко седмици. Няма как да стане.

Скоростта на метаболизма ви може да бъде увеличена, но няма как да сваляте по 5 килограма на седмица, само защото ползвате хранителна добавка. Запомнете, че безопасния диапазон на сваляне на килограми е от 0.5- 1.5 килограма на седмица при здрави индивиди. Може да увеличите цифрата до 2, но това не е устойчиво. В крайна сметка, тялото ви ще стигне до точка на застой. Ако сваляте килограми прекалено бързо, то значи губите мускулна маса.

3. Повече не означава по - добре

Фет-бърнърите са разработени специално, за да ви доставят правилните дози от различни съставки, които подпомагат горенето на мазнините. Но това не означава, че ако приемате по- големи количества от тях, ще имате по- големи резултати. Производителите дават напътствия за правилната дозировка, така че да разберете кое работи най- добре за вас.

Винаги е най- добре да започнете с най- ниската доза, описана на етикета, и да продължите с нея в продължение на седмица или две. След това може да определите дали работи за вас или трябва да я увеличите.4. Прекалено многото кофеин ще ви „износи”

Ако не можете да започнете деня без чаша кафе, а след това пиете още три или четири през деня, бъдете внимателни при избора на фет-бърнър със стимуланти. Повечето от тях, освен пряко специализираните, съдържат кофеин или подобни субстанции. Ако искате да вземете фет-бърнър със стимуланти, то следете общия прием на кофеин за през деня.

Навярно обичате енергийните ползи от подобни продукти, но ако прекалите с кофеина и различните бърнъри, то много бързо може да „крашнете”. Ще започнете да се уморявате лесно, а възстановяването след тренировка ще е много трудно. В крайна сметка, това означава слаб резултат.

5. Резултатите трябва да бъдат измервани

След като изберете фет-бърнъра, който ще ползвате, дайте му две- три седмици преди да започнете да оценявате напредъка. Но определено трябва да го правите. Независимо дали постоянно си правите снимки, измервания на мерките на тялото или телесните мазнини, или просто използвате кантара- няма как да знаете дали един продукт ви помага, ако нямате отправна точна и не измервате прогреса си.

Някои хората реагират по- добре към някои съставки от други, така че фет-бърнърите работят добре за тях, а за останалите не. След няколко седмици, ако установите, че нямате нужния резултат, то може да се насочите към друг продукт.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...