Пикногенол - против болки в ставите!

Добавена на 20 Май 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Търсите друг начин на защита срещу болките в коляното или рамото, които постоянно ви тормозят? Патентована съставка от кората на френския морски бор (Pinus pinaster) може би е отговорът.

Биофлавоноидите и полифенолите, които са съдържат в пикногенола са подобни на съединенията в червеното вино, които допринасят за способността му да подобрява здравето на сърцето. Изследванията са установили, че те носят множество ползи, включително намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на кожата.Няколко скорошни проучвания съобщават, че пикногенолът може да намалява и болките в ставите, като същевременно подобрява ставната функция. Това го прави отличен избор за бодибилдъри, които страдат от болки в коленете, раменете или други стави, които са били претоварени с годините от вдигането на тежки предмети.

Друга полза от пикногенола може да ви заинтересува дори повече, отколкото облекчението в ставите - неговия потенциал да увеличава нивата на азотен окис, което води до увеличаване на притока на кръв и напомпване на мускулите, за които се вярва, че стимулират мускулния растеж.

Положителният тласък в притока на кръв доставя протеини и въглехидрати, които са важни за тренировъчната енергия и възстановяването на мускулите, както и анаболните хормони, необходими за възстановяването и растежа.Пикногенолът работи за подобряване на нивата на азотен оксид чрез неутрализиране свободните радикали, които са отговорни за намаляване на полезните му свойства, и чрез увеличаване активността на синтазата на азотния оксид, която представлява ензим, който помага за конвертиране на аргинина в азотен оксид и повишаване производството му.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...