Проблемът със ставите е решен!

Добавена на 10 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Един от най – болезнените проблеми, които мъчат както силовите спортисти, така и по – възрастните хора са болките в ставите и сухожилията. Те са неприятни и правят ежедневието доста по – трудно.

В тази статия ще представим един от най – добрите продукти, който се бори с тези коварни болежки. Това е CORE FLEX на фирмата FA NUTRITION!

Човешкото тяло разполага с 230 самостоятелни стави, които с напредване на възрастта губят подвижността си, това се случва най – вече, заради намаляването на производството на тялото на смазващо вещество (маслоподобна синовиална течност), което да пречи на ставите да се протриват една в друга.CORE Flex на FA Nutrition е внимателно подбрана комбинация от вещества , тя е формирана за подпомагане на възстановането на сухожилията и ставните връзки, както и за по – добро смазване, за да се избегнат претърквания!

FA CORE Flex е добавка, предназначена за неутрализиране на възпаления и възстановяване на износени стави . Също така намалява болките, причинени от интензивно физическо натоварване.
В продукта ще срещнете няколко типа съставки.

Първите са противовъзпалителни – възпалението е естествена реакция на организма, който иска да сигнализира, че дадена част от тялото има проблем. В началото възпалението е нещо полезно, защото чрез него може да се отреагира навреме, но ако болката продължи , то тя е признак на увреждане на ставата. Натуралните провитовъзпалителни средства не само намаляват болката, но и потискат причинителите на възпаления. FA CORE Flex включва противовъзпалителни съставки като джинджифил, босвелия, куркумин и бромелаин.

Втората част е специално направена, за да подпомогне възстановяването на ставата и хрущяла след спирането на възпалението, както и подобряване на тяхното движение. Ключовите съставки нужни за този процес са глюкозамин хидрохлорид, хондроитин и хиалуронова киселина.Третата част е антиоксидантна защита - за да протекат успешно първите два процеса е нужна постоянна антиоксидантна защита, която да предпазва тъканите от свободните радикали. Антиоксидантната сила на продукта се осигурява от витамин C, витамин Е, цинк, манган, селен и кверцетин.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...