Тайното оръжие за покачване на килограми е разкрито!

Добавена на 27 Септември 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Тук ще насочим вниманието ви към един от най – добрите гейнъри на пазара!
Massive Mass Gainer на марката SWEDISH Supplements!

Какво представляват гейнърите като цяло?

Гейнърът е хранителна добавка, която съдържа сравнително малко белтъчини и относително голямо количество въглехидрати. В повечето случаи те съдържат и минерално-витаминен комплекс, а съдържанието на мазнини е различно при различните продукти. Гейнърите трябва ясно да бъдат разграничавани от протеиновите пудри, защото разликите между тях са твърде съществени – протеиновите пудри имат високо белтъчно съдържание и пренебрежимо малки количества въглехидрати. Характерна за гейнърите е тяхната висока енергийна стойност (разбира се – следствие от високото съдържание на въглехидрати). Днес на пазара се предлагат гейнъри, които освен стандартните компоненти (въглехидрати, белтъчини, витамини и минерали), съдържат и други съставки, подобряващи ефективността им като суплементи и допълващи специфично действието им. Такива допълнителни съставки биха могли да бъдат креатин (във всичките му форми), бета аланин, аминокиселини в свободна форма (включително ВСАА), средноверижни триглицериди, модулатори на усвоемостта (подобрители на бионаличността и ензимни комплекси), билкови екстракти и други.



Какво прави Massive Mass Gainer по – добър от другите на пазара?

Едно от най – важните предимства е чудовищното количество калории, които получавате от една доза, която се равнява на 233 гр пудра! Както добре знаем, колкото повече калории приемаме, толкова по – лесно покачваме килограми.

Освен огромното огромното количество енергия, което ще донесе всяка една доза от Massive Mass Gainer в тялото, този продукт поднася комбинация от Декстроза, Аминокиселини и Хидролизиран Суроватъчен Протеин. Те ще се погрижат за мускулното възстановяване след тренировка. Всички компоненит се пренасят в организма по – бързо, благодарение на комплекс от витамини и минерали, които спомагат и за подхранване на организма Ви и подсилване на имунната система!

Всяка доза Massive Mass съдържа 3000 мг на Креатин Монохидрат ( creapure ) и 1000 мг Таурин за повече енергия и сила, както и цели 10,7 г BCAА.

На практика с този продукт, Вие получавате ВСИЧКО, от което имате нужда, за възстановяване и покачване на мускулна маса!



Кога да приемаме гейнъра?

Една част от дневната доза или цяла доза е препоръчително да приемате сутрин, след ставане от сън. По този начин ще прекратите катаболните процеси по най-бързия начин и ще осигурите нужната енергия на организма след нощния глад. Удачно е една част от дозата да приемате веднага след тренировка, за да подсигурите нужната енергия и градивен материал за възстановяване след интензивно натоварване. Останалите подходящи моменти можете да определите според личния си хранителен режим и дневен график. Гейнърът е подходящ заместител на междинно хранене, но не е удачно с него да замествате основно такова.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:





Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...